SAMEN ETEN IN DE BRON

Op donderdag 24 januari is er weer een ontmoetingsmaaltijd in De Bron waar iedereen welkom is. Oud,  jong, samen of alleengaand. Ook de mensen om u heen zijn van harte welkom, neem hem of haar gerust mee! Komt u ook eens mee eten?

Vanaf dinsdag  22 januari 9.00 uur kunt u zich opgeven. Wees er snel bij, want vol is vol.
Als u onverwachts verhinderd bent, dan zouden wij het zeer op prijs stellen dat u zich tijdig afmeldt! Er zijn kosten gemaakt en wat belangrijker is: we kunnen bij afzegging gasten van de reservelijst uitnodigen!

Kosten zijn minimaal 4 euro, waarvan 50 euro cent gedoneerd wordt aan de voedselbank. Uiteraard ook alles wat meer betaald wordt dan 4 Euro komt ten goede van de voedselbank.

Vanaf 17.00 uur staat er een kopje koffie/thee voor u/jullie klaar en kunt u elkaar in de hal ontmoeten en een praatje maken. Rond 17.45 uur gaan we aan tafel.

Heeft u vervoer nodig? Wij halen u graag op!

U kunt zich opgeven bij:

Gé van der Berg, tel. 341550, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wieke Spoelstra, tel. 342355, e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Naar boven