Hoe volg ik de online kerkdienst?

Als predikantenteam, zowel van De Drieklank als van de hele PKA, doen we ons best om in deze tijd online kerkdiensten te verzorgen. De diensten vanuit De Bron (en de gezamenlijke diensten) zijn te volgen via www.kerkomroep.nl. Zoek daar bij 'Vind uw kerk' naar 'Assen', en als u op de pagina van Assen bent, kllikt u dan op 'De BronĀ“. Of klik op deze directe link om naar De Bron te gaan. Hier blijven de diensten een tijd staan en kunt u dus ook achteraf kijken.
Als u de dienst live volgt, wilt u dat dan alstublieft doen via ons eigen YouTubekanaal. Waarom? - Omdat kerkomroep maar zeer beperkt is en we de ruimte daar nodig hebben om de mensen die alleen een 'kastje' thuis hebben, de dienst te kunnen laten volgen. (Misschien heeft u het zelf trouwens al eens gemerkt: dat u de dienst niet kon volgen via kerkomroep.) Voor YouTube vult u in uw browser in: youtube.com. In het zoekveld bovenaan de pagina waar u dan terechtkomt, vult u in 'De Bron Assen' en drukt u op ENTER. Dan ziet u de eigen pagina en kunt u klikken op de desbetreffende dienst. U kunt ook rechtstreeks hier naartoe via deze link: https://tinyurl.com/dienstenDeBron. Ook hier kunt de diensten nog achteraf bekijken.
Mocht u hulp nodig hebben, dan kunt u een uur voor de uitzending bellen met Ingrid Meier, 06-50690915 (zie ook het bericht hieronder).
Naar boven