Bericht van de kerkenraad

kerkenraad bordjeDe landelijke overheid heeft maandag 23 maart jl. nieuwe maatregelen afgekondigd om de verspreiding van het Corona-virus te bestrijden. U weet dus waarschijnlijk wel dat alle evenementen tot 1 juni 2020 verboden zijn. De kerkenraad volgt natuurlijk deze nieuwe richtlijnen en daarom zijn alle kerkelijke activiteiten van De Drieklank tot genoemde datum afgelast. De kerkenraad is zich er terdege van bewust dat deze maatregelen een grote impact hebben op onze wijkgemeente en op hoe wij kerk zijn met elkaar. Daarom...

...zijn de predikanten druk doende met digitale diensten. Naast de gezamenlijkheid van vieringen met de wijkgemeenten Vredenoord en Jozefkerk wordt er gewerkt aan een invulling op de woensdagavond. Zie het aparte bericht daarover op deze webpagina hieronder.

Het zal u inmiddels duidelijk zijn dat de Paasvieringen dit jaar ook anders verlopen dan dat u gewend bent. Deze zullen digitaal worden gevierd, er zijn dus geen bijeenkomsten in de kerk. Het predikanten-team van de PKA is in overleg over de exacte invulling daarvan. Zodra daar meer over bekend is zullen wij u weer nader informeren.

Onze predikanten staan voor u klaar voor pastoraal contact. Dat zal niet altijd via een bezoek mogelijk zijn, maar bellen, mailen, appen e.d. zijn ook mogelijkheden. Neem gerust contact met hen op als u daar behoefte aan heeft.

Wij leven in bijzondere tijden waarin van een ieder een groot aanpassingsvermogen wordt gevraagd. De kerkenraad wenst u Gods zegen toe in het vertrouwen dat we ons met God en elkaar verbonden blijven voelen.

Namens de kerkenraad
Diedrik J. Pepping
voorzitter

Naar boven